Jesteś tutaj
Strona główna > Wsparcie

W jaki sposób pomóc działania Fundacji? Jest to możliwe na kilka sposobów:

a) Przekaż znajomym adres www.BliskoPolski.pl (SMS-em, e-mailem, poprzez media społecznościowe). Dodaj do ulubionych Blisko Polski na Facebooku, Twitterze oraz YouTube oraz zaproś swoich znajomych w tych portalach do uczynienia tego samego!

b) Zgłoś chęć pomocy! Potrzebni są wolontariusze niezbędni przy pracy nad stroną internetową oraz jej promocją w internecie oraz poza nim. W zależności od możliwości danej osoby oraz zasięgu jej działania, możliwa jest współpraca zdalna z każdego zakątka świata. Napisz do nas, a zastanowimy się wspólnie co możemy razem zrobić. Koniecznie napisz ile czasu możesz przeznaczyć na pracę dla inicjatywy Blisko Polski: fundacja.bliskopolski.pl/wolontariat/

c) Dokonaj wpłaty na konto bankowe Fundacji Blisko Polski. Najbardziej wartościowe są niekoniecznie duże, ale regularne wpłaty (np. w formie zlecenia stałego). Pomagają one organizować budżet z wyprzedzeniem i konsekwentnie planować oraz realizować wytyczone cele, dlatego lepiej ustawić zlecenie stałe w kwocie 5 zł miesięcznie niż dokonać jednorazowej wpłaty 100 zł. Ważniejsza niż kwota jest regularność wpłat.

Na życzenie wspierającego, możemy opublikować informację o jego wpłacie/wpłatach. Prosimy w takim wypadku o e-mail na adres fundacja@bliskopolski.pl z informacją jakie dane zamieścić na stronie:

– imię/nazwisko/pseudonim
– miejscowość
– wysokość wpłaty
– inne

Za każde, nawet najmniejsze, wsparcie serdecznie dziękujemy! Zdanie „każda złotówka się liczy” nie jest pustym hasłem, a w dobie darmowych przelewów internetowych uzasadnione jest przelewanie nawet małych kwot. Policz sam: mała suma pomnożona razy dwanaście to już nie ta sama mała suma, prawda? A projekt Blisko Polski zaplanowany jest na wiele lat.

Konto bankowe: 54 2030 0045 1110 0000 0280 9320 (BGŻ)
Tytuł wpłaty (to ważne!): darowizna na cele statutowe

Adres rejestracyjny i korespondencyjny:
Fundacja „Blisko Polski”
ul. Michała Korneckiego 24